Radio BalkanFox

POGINUO POZNATI JUTJUBER U STRAVIČNIM MUKAMA! Jeziva saobraćajka ga SMRSKALA u sekundi (FOTO)

Proslavljeni jutjuber i influenser, Ben Poter, koji je popularnost stekao zbog svoje strasti prema stripovima i pripovedanju priča pod pseudonimom „Stripistoričar“, poginuo je stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a tragične vesti o iznenadnoj smrti saopštila je njegova supruga, Natali, koja se javnosti obratila putem društvene mreže Instagram, ostavljajući fanove širom sveta u apsolutnom šoku.

Pre dva dana, 8. juna, moj suprug Ben Poter je preminuo u saobraćajnoj nesreći. Mnogima od vas, on je bio neko ko je izražavao priče iz različitih medija. Njegovim voljenima, on je bio jedan od najboljih pojedinaca koje biste mogli poželeti. On je bio neko ko je slušao i izdvajao vreme za svoje voljene, uvek se trudeći da izmami osmehe i pruži utehu. On je bio naš oslonac i umirivao je svoje voljene kada im je to bilo potrebno. On je bio moj svet – napisala je Natali u srceparajućoj objavi, a zatim nastavila:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Jutjuber Ben Poter poginuo u saobraćajki

– Imam mnogo stvari o kojima treba da razmišljam, ali prvo moram da tugujem. Molim vas da poštujete moju privatnost. Trenutno je moj prioritet da sačuvam sve što je on izgradio, i nemam planove dalje.

Supruga preminule Jutjub zvezde je spomenula da je njegov kanal na socijalnoj platformi bio jedan od njegovih najvećih dostignuća i da planira da nastavi da ga održava. Brojni internet korisnici su izrazili saučešće nakon tužne vesti, hvaleći Poterov kreativni talenat i ljubaznost. Mnoge poznate zvezde iz sveta Jutjuba takođe su uputile saučešće.

BONUS VIDEO:
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE