Radio BalkanFox

Pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu u 60. godini

Stanija Dobrojević poslednjih dana bila je u centru skandala zbog veze sa oženjenim muškarcem Asminom Durdžićem, za kojeg tvrdi da nije znala da je bio u braku.

Stanija DobrojevićFoto: Instagram

Stanija Dobrojević

Ipak, njegova bivša partnerka, Aneli Ahmić pri ulasku u rijaliti “Zadruga 7 elita” pričala je da joj je starleta rasturila brak.

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević

Foto: Zoran Ilić, Snežana Krstić, privatna arhiva / Ringier

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević

Stanija je potom navodno raskinula sa Asminom, te je otputovala na Zanzibar, odakle se redovno na Instagramu. Ona je veoma aktivna na pomenutoj mreži gde svakodnevno deli provokativne fotografije.

Starleta privlači veliku pažnju svojim izgledom, a ona je jednom prilikom pokazala svoju majku i otkrila da je od nje nasledila lepotu.

Da krv nije voda govori činjenica da je mama Slavica postala prava senzacija otkako je otvorila nalog na Instagramu, a mnogi su ostali u šoku kada su videli kako Stanijina majka Slavica izgleda u 60. godini.

Na njenom profilu na pomenutoj društvenoj mreži pretežno se nalaze fotke sa ćerkom i sinom, ali i nekoliko onih na kojima je pokazala i kako ona ume da uživa.

Stanijina majka može se pohvaliti izvajanim telom i sjajnom figurom, a to je i dokazala kada je objavila fotografije u kupaćem kostimu i tom prilikom pokazala zgodno telo.

Stanija Dobrojević poslednjih nekoliko meseci provela je uživajući u putovanjima po Srbiji i svetu, a društvo su joj pravili članovi porodice sa kojima je vrlo bliska.

Starleta je tokom boravka na Kopaniku u nekoliko navrata pokazala svoje izvajano telo, a pored napornih treninga i izbalansirane ishrane za njen izgled definitivno je zaslužena i genetika.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE