Radio BalkanFox

Povrede Maje Marinković posle tuče sa Anđelom Đuričić

Anđela Đuričić protekle subote diskvalifikovana je iz “Zadruge” nakon fizičkog obračuna sa Majom Marinković.

Đuričićeva je prilikom žestokog nasrtaja Marinkovićevoj nanela niz telesnih povreda, zbog čega je hitno eliminisana iz daljeg učešća u “Zadruzi 6” i televiziji “Pink” mora da ispalati kaznu od 50.000 evra, kao i njen dečko Zvezdan Slavnić.

Obezbeđenje je pokušalo da ih razdvoji, a kada se Anđela dočepala Majine kose, svom snagom ju je počupala, bacila na pod, grebala i vukla po betonu. Maja je tom prilikom zadobila i brojne ogrebotine po licu, a sada su isplivale fotografije na kojima se jasno vide njene povrede, što detaljnije možete pogledati u galeriji koja sledi.

Maji su nakon incidenta sanirali ogrebotine, te je na licu imala flastere kako bi prekrila unakaženu kožu.

Inače, Majin otac, Radomir Taki Marinković oglasio se nakon incidenta i priznao da je podneo krivičnu prijavu protiv Crnogorke, nakon što je njegovoj ćerki nanela povrede.

– Javila mi se jutros bivša supruga i rekla da hitno uđem u poruke, gde mi je poslala snimke na kojima nebitna osoba tuče moju ćerkicu. Istog momenta sam zvao produkciju i čelnike Pinka, jer sam dobio informaciju da je u bolnici. To nije tačno, Maja je samo malo više ugruvana. Majin advokat je odmah podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda, jer je rekao da je povredila vrat. Ja to nisam ništa video, ali želim da ode da se to sve snimi. Da ne bi bilo nekih neželjenih posledica, on će kontarkirati produkciju da se to sve odradi – rekao je Taki.

ATA Images/Antonio Ahel/M.M.

Anđela Đuričić, Taki Marinković, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE