Radio BalkanFox

Poznati su polufinalisti: Šest kandidata nadomak pobjede, Survivor

Nismo se uspjele osvetiti za Lea, i to mi je krivo. Poligon je bio dovoljno lagan za podjednake snage, ali moraš prihvatiti da nije išlo po planu i ići dalje, komentirala je Nora u ‘Survivoru’. Nakon napete i zahtjevne igre, prvi polufinalisti u crvenom timu postali su Anja i Nataša, a u plavom dva prijatelja – David i Denis. U duelu su se tako našle Nora i Antonia iz plavog te Draga i Luka iz crvenog tima.

Foto: NOVA TV

Kada je izgubila od Antonije, Nora je rekla: „U jednu ruku mi je krivo, jer je bilo stvarno blizu kraja, ali s druge strane nisam ni očekivala da ću doći do ovdje“. Dodaje da je naučila kako ne treba odustati unatoč crnim mislima koje je imala. „Najveća promjena kod mene je ta da sam shvatila kako nisam asocijalna. O nekima sam prebrzo donosila zaključke, ali nisam ni o kome mislila zlonamjerno“, rekla je Nora. 

Foto: NOVA TV

U srazu Luke i Drage, bolji je bio Luka, a Draga se s Norom pridružuje poroti. „Spokojna sam. Ljuta sam malo na sebe, jer su mi drhtale ruke, ali nema potrebe za ljutnju. Moj Survivor je izgledao kao emotivan roller coaster. Ja koja sam kao stijena, sam pokazala najviše suza. Zahvalna sam na prilici koju sam dobila, životnoj školi koju nigdje ne bih doživjela“, rekla je Draga za kraj. Time su sva mjesta u poroti popunjena, a već u idućoj epizodi članovi porote ispunit će svoju ulogu i odabrati jednog kandidata za finale.

Foto: NOVA TV


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE