Radio BalkanFox

POZNATO KADA ĆE SE ODRŽATI FINALE “ZADRUGE 6”!? Pink ukida popularni rijaliti NAJKASNIJE do OVOG datuma!?

RTV Pink

Veliko finale će se navodno održati do 10. juna…

Ova Željkova odluka sve nas je zatekla, a sada se ubrzano radi na pripremi finala koje je trebalo da se dogodi tek u julu. Sve će biti baš kao što je publika “Pinka” i navikla da bude, a pobediće baš onaj ili ona kog oni odaberu. Za sada je poznato da će se kraj odigrati najkasnije 10. juna – navodno otkriva dobro obavešteni izvor za Srbija Danas.

Do ovog datuma mnogobrojni gledaoci moraće da se odluče koga će od takmičara krunisati pobedom u poslednjoj sezoni ovog rijalitija.

Završnica “Zadruge” na ovaj način je pomerena mesec dana ranije od planirane.Popularni TV format emitovao se šest sezona, a u prvih četiri pobednice su bile učesnice – Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Iva Grgurić i Nadica Zeljković. U petoj sezoni, pobedu je odneo Dejan Dragojević. Pobednici dobijali su nagradu od 50.000 evra. Koncept je podrazumevao da kamere u svakoj sezoni prate živote stanovnika Bele kuće.

Podsetimo, vlasnik televizije “Pink”, Željko Mitrović, na društvenoj mreži Tviter obrazložio je svoju odluku o gašenju rijalitija “Zadruga”.

printscreen

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, odlučio je da ukine “Zadrugu”

Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa – saopštio je Mitrović.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE