Radio BalkanFox

Pred nama je moćan astro period! Sunce ulazi u Strelca – 3 znaka očekuje velika sreća

Sunce, planeta koja se u astrologiji smatra jednom od najvažnijih za svakog čoveka, ulazi u Strelca 22. novembra, gde će se zadržati do 22. decembra.

Sunce u Strelcu donosi energiju koja je avanturistička, entuzijastična i prožeta željom za istraživanjem. Strelac je znak koji je povezan s optimizmom, širinom uma i potrebom za slobodom.

Kada se Sunce nalazi u Strelcu u nečijem horoskopu, to obično označava osobu koja teži raznovrsnosti iskustava, intelektualnom rastu i istraživanju novih ideja.

Optimizam i potreba za istinom

Osobe sa Suncem u Strelcu često su entuzijastične, optimistične i vole da se izraze na različite načine. Vole putovanja, mogu biti filozofski nastrojeni i često imaju jaku potrebu za pronalaženjem istine ili smisla u životu.

Ova postavka Sunca može dovesti do želje za širenjem svojih horizonta, bilo putovanjem, bilo kroz intelektualno istraživanje. Ove osobe često imaju jaku veru u svoje ideale i vole da dele svoje uvide s drugima.

Foto: Shutterstock

 


 

Impulsivnost

Međutim, mogu biti skloni impulsivnosti i preteranom optimizmu, ponekad zanemarujući detalje ili posledice svojih postupaka. Ipak, njihova iskrenost, entuzijazam i želja za istraživanjem često ih čine privlačnim i inspirativnim osobama u svojoj okolini.

Sunce u Strelcu će uticati na sve znakove, a posebno na Lavove, Strelčeve i Ovnove. Takođe će prijati Vodolijama i Vagama.

LAV

Sunce u petom polju unosi više zabave u vaš život. Dobićete pozive za zabave gde vas očekuju nova poznanstva. Bićete u prilici da organizujete važan javni događaj ili možda žurku.

STRELAC

Sunce vam donosi optimizam, pozitivnu energiju i poboljšanje zdravstvenog stanja. Osetićete nalet pozitivne energije koja vam je nedostajala, tako da ćete biti inspiracija ljudima u okruženju.

OVAN

Sunce u Strelcu donosi vam odličnu saradnju sa inostranstvom. Vaš pogled na život će da se promeni. Imate priliku da otputujete daleko. 

 Saturnova moć na znakove Zodijaka! 4 znaka čiji će se životi promeniti do kraja novembra

Horoskop

Kako se Saturn kreće direktno, to može biti dobra vest na mnogim frontovima, a četiri horoskopska znaka će videti velika poboljšanja do kraja meseca.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE