Radio BalkanFox

PREMINULA ZVEZDA KULTNOG FILMSKOG OSTVARENJA

Foto: Srbija Danas

Nije bilo pomoći…

Zvezda filma “Dve čađave dvocevke” (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) Džejk Ajbraham preminuo je samo nekoliko meseci nakon što je podelio svoju priču o dijagnozi raka i da je lekaru trebao da ode ranije.

Glumac je u julu otkrio svoje stanje i priznao da je “prekasno otišao” kod lekara nakon što se neko vreme nije osećao dobro.

Džejk, koji se poslednji put pojavio na sceni u pantomimi “The Scouse Jack and the Beanstalk”, rekao je da je konačno otišao kod svog lekara posle dužeg perioda bolesti.

Džejku je dijagnostikovan rak prostate, koji se kasnije proširio na ostatak njegovog tela i stvorio tumore na kičmi, kukovima i bešici.

– Ono što me je nateralo da odem kod lekara i uradim test na PSA (prostata-specifični antigen) je to što sam prošao krv u urinu. Dobio sam test i završio u bolnici. Rekao je “Ti imaš rak, tako mi je žao”, rekao je da ga imam godinama, možda četiri godine.”, ispričao je tada.

Osim “Dve čađave dvocekvke”, pojavio se i u Prisoners Wives, Holby City, The Bill i Red Dwarf, a brojni fanovi su se oprostili od njega. 

 
Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE