Radio BalkanFox

Prljavi rat bivših se završio šok odlukom, Kevin Kostner se nagodio

PRLJAVI RAT BIVŠIH SE ZAVRŠIO ŠOK ODLUKOM: Kevin Kostner se nagodio sa Kristinom, nekako su se dogovorili, a ovo su detalji

Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Razvod Kevina Kostnera i njegove supruge doživeo je iznenađujući kraj, bivši par sklopio je nagodbu, presudio je njihov predbračni ugovor.

Kraj se opisuje kao šokantan jer je donedavno buktao pravni rat bivših supružnika, a završnica tome nije se ni nazirala.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pravni rat se iznenada završio nakon što je objavljeno da će bivša supruga Kevina Kostnera Kristin Baumgartner isplaćeno više od 400.000 dolara za sudske troškove.

Advokati Kevina Kostnera dobili su niz pravnih bitki, koje su dovele do nagodbe. Njegova advokatica Lora Vazer nedavno je predala dokumentaciju sudu u kojoj se navodi da će glumac bivšoj supruzi plaćati 63.000 dolara alimentacije mesečno, piše TMZ.

Bivša supruga Kostnera tražila je 248.000 dolara mesečno alimentacije, menjala je zatim svoj zahtev, a sudija u Santa Barbari je ranije ovog meseca presudio u korist Kevina Kostnera.

Kevin Kostner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Daily mail pisao je prošle nedelje da je Kristin isplaćen novac za sudske troškove. Nakon odluke suda o alimentaciji, najavljen je novi spor oko toga da li se stavke predbračnog ugovora i dalje mogu primenjivati. Bivša supruga Kevina Kostnera tražila je da joj glumac plati 855.000 doara na koliko su procenjeni troškovi njenog pravnog tima.

Ona je tražila i da se plati 575. 000 dolara njenim advokatima i još 280.000 dolara još jednoj članici njenog tima, što bi ukupne troškove dovelo do 1.2 miliona dolara, piše Daily mail.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE