Radio BalkanFox

Prodala si privatnost za popularnost

Pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, Aleksandra Nikolić, gostovala je pre dve večeri u studiju televvizije Pink u Šimanovcima, gde je iznela brojne, šokantne tvrdnje o svom bivšem vereniku Filipu Caru.

Tara Simov i Aleksandra NikolićFoto: screenshot/Zadruga Official / Ringier

Tara Simov i Aleksandra Nikolić

Aleksandra i Filip su se žestoko posvađali kad se on uključio u program uživo, što je podiglo veliku prašinu u javnosti i izazvalo burne reakcije i komentare na društvenim mrežama.

Blic preporučuje

Aleksandra i Filip

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Aleksandra i Filip

Povodom te situacije oglasila se i Tara Simov koja nije mogla da ostane imuna na sve što je sinoć videla, pa je odlučila da javno osudi ponašanje trudne Aleksandre.

Tara Simov
Tara Simov

– Ali žena dozvoli muškarcu da joj napravi dete. Onda ode na televiziju trudna (prvo tromesečje važi za najrizičnije) i priča kako svi znaju da je on godinama nasilan. Pa onda znaš i ti godinama? “Tukao me je, maltretirao, ali sam mu dala da mi napravi dete znajući godinama da je takav i prema svakog ženi”. Znači otišla si na televiziju da pljuješ samu sebe? Pritom, dete će ti za pet godina gledati kompilaciju klipova tebe kako priča sve najgore o njegovom ocu i pričaš kako je tata tukao mamu. Sačuvaj svoju privatnost za sebe, ne prodajte se za popularnost i gledanost (dolazak u emisiju se ne naplaćuje). I sačuvajte svoju decu stamote koje možete. Ne gazite po svom detetu, da bi ste bile žrtve. Pogotvo što to nikad nećete biti – glasila je objava Tare Simov na društvenoj mreži Instagram.

Objava Tare Simov

Foto: tarasimov / Instagram

Objava Tare Simov

Video: Tara Simov izlazi iz porodilišta


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE