Radio BalkanFox

Prodao “Grand” i zaradio više od 7.350.000 €, a evo koliko dobija

Kreativni direktor “Granda”, Saša Popović otkrio je kolika mu je penzija, dok je Dragan Stojković Bosanac istakao da redovno koristi gradski prevoz.

Saša PopovićFoto: Aleksandar Dojkić, Milan Ilić / Ringier

Saša Popović

– Da li si uzeo besplatnu karticu za gradski prevoz? Znam da ima mercedesa kocku koji troši 20 litara, pa ti se ne isplati da ga voziš po Beogradu – rekao je Popović.

Saša Popović
Saša Popović

– Ja sam penzioner i dičim se svojom penzijom, ali podržavam sve intencije koje vladaju u ovoj zemlji. Imam u Srbiji svoju kartu po kojoj se vozim za džabe po Beogradu,a ti verovatno imaš hrvatsku. Lako je tebi kad ne živiš od penzije, sramoto jedna – rekao je Bosanac.

– Kako ne živim od penzije? Penzija mi je najmilija stvar – odgovorio je Saša.

– Lako je tebi kad imaš penziju 128.000 dinara – dodao je Bosanac.

Bosanac

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Bosanac

– Trenutno imam 102.000 – otkrio je Popović. Podsetimo, Popović je ranije i ispričao na šta troši svoju penziju.

– Od penzije plaćam struju, gas, porez na imovinu, hranu, za porodicu, decu, deo ode na kućnu pomoćnicu i kad sve to poplaćam, ostane mi za krem bananice i dve žvake.

Inače, Saša Popović i Lepa Brena 2014. godine odlučili su da prodaju 51 odsto kompanije za 15 miliona evra. Njegov udeo u vlasničkoj strukturi tada je bio 49 odsto, pa mu je prodajom pripalo 7.350.000 evra, dok je pevačica posedovala 51 procenata i ona je postala bogatija za 7.650.000 evra. Oni su, kao manjinski vlasnici, na godišnjem nivou zarađivali oko milion evra od poslovanja “Granda”, pa je pevačica tako od 2014. do 2019. dobila 4.370.500, a Saša 4.114.482 evra.

(Kurir)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE