Radio BalkanFox

progovorila-nikolina-pisek o svekru Miši Grofu i Borni Kotromanić

PROGOVORILA NIKOLINA PIŠEK! Tužila svekra Mišu Grofu i manekenku koju je muvao pokojni Vidoje: Smestiću ih u INSTITUCIJE!

Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Instagram Printscreen

Nikolina Pišek, posle smrti supruga Vidoja Ristovića, našla se na sudu sa svekrvom Mišom Grofom, ali i Bornom Kotromanić, koju je tužila za klevetu.

– Reč je o osobama koje su se, ne mojom željom, upetljale u moj život, ja ih nisam pozvala, i meni je iskreno žao što oni očito nemaju nikog od dobrih i bliskih prijatelja, ili rodbine, koja bi ih uputila da svojim delovanjem štete drugima, a ponajviše sebi – rekla je Nikolina Pišek (46) za Slobodnu Dalmaciju, aludirajući navodno na svekra Mišu Grofa i Bornu Kotromanić.

Miša Grof, Nikolina Pišek
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

Voditeljka se nakon smrti supruga Vidoja Ristovića susrela sa raznoraznim komentarima. Svekar se oglašavao za medije i svašta „širio“ o njoj. Njega je zato optužila za porodično naselje, ali nije on jedini. Tužila je i Bornu koja je plasirala navodne ljubavne poruke koje joj je Vidoje u prošlosti slao.

Borna Kotromanić, Nikolina Pišek
foto: Printscreen, Instagram

Miša Grof odmah je nakon sinove smrti ušao u svađe oko nasledstva. Prepucavanje preko medija je trajalo mesecima, a danas su na sudu. Nikolina ga je tužila za porodično nasilje, a Bornu za klevetu.

– Jedna stvar je štetiti sebi, na to ne mogu da utičem i nije me briga, a druga stvar je štetiti drugima. Ti ljudi bi trebalo da shvate da svako delovanje ima svoje posledice, neke su i dugoročne – objasnila je Pišek.

Dodala je kako se nada da će javne institucije učiniti pravi posao – ukloniti sve one koji je napadaju iz njenog života te ih, kako kaže, možda i zatvoriti u neke institucije.

kurir.rs/slobodnadalmacija

Bonus video:

Udovica Nikolina Pišek žali i pali u mini bikiniju

00:03

Udovica Nikolina Pišek žali i pali u mini bikiniju

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE