Radio BalkanFox

Pronađena pevačica Katarina Rautek Omazić

Vest da je nestala hrvatska pevačica Katarina Rautek Omazić uznemirila je tamošnju javnost, ali se ona sada oglasila i istakla da ju je vest o njenom nestanku šokirala.

U svim hvatskim, potom i domaćim medijima odjeknula je vest da je pevačica Katarina Rautek Omazić (39), bivša pevačica popularnog benda E.T. nestala, te da joj se gubi svaki trag od srede.

Prema informacijama na stranici nestali.gov.hr navedeno je da je Katarina nestala pre dva dana i udaljila se iz zagrebačke bolnice u ulici Sveti Duh i od tada niko ne zna gde je.

Sada se oglasila i istakla da je šokirana onim što je pročitala. Nakon što je njena prijateljica i voditeljka Hana Tabaković na Fejsbuku objavila da je Katarina živa i zdrava i da se redovno javlja na mobilni, za hrvatske medije je govorila upravo Katarina.

– Ja sam dobro, jesam. Ono što je preneseno, to su sve laži i kad sam to videla nisam znala hoću li plakati ili se smejati se – rekla je ona pa dodala:

Foto: Printscreen/Nestali.gov.hr

Vodila se kao nestala

 

– Mediji su to preuveličali, dobila sam objašnjenje da je cela zbrka nastala samo zato jer sam javna osoba.

Katarina je za Showbuzz otkrila i nove informacije o njenom privatnom životu. 

– Niti sam u braku, s bivšim sam bila šest godina, a ne četiri kako neki pišu, ne znam otkud ljudima te informacije – govorila je razočarano, ali nije želela da kaže šta se tačno dogodilo i da li je zaista napustila bolnicu, nije želela da govori.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE