Radio BalkanFox

Prorez haljine joj sezao iznad kuka
Poznato je kako je Lepa Brena jedno vrijeme vodila bitku s viškom kilograma. Ali ekspresno se stesala pa sad svojim impozantnim izdanjima ‘drži lekcije’ znatno mlađim kolegicama

Uoči nastupa legendarna pjevačica strpljivo je odgovarala na pitanja znatiželjnih novinara i obožavatelja, najviše vremena posvetivši tomu da podijeli dojmove s nedavne zagrebačke premijere predstave ‘Lepa Brena Project’ inspirirane njezinim životom.

Lepa Brena (62) za nastup proteklog vikenda, kojim su najavili skorašnji kraj skijaške sezone na popularnom Kopaoniku, a za koji organizatori redovito keširaju pozamašan honorar pjevačima, odabrala je odvažnu crnu haljinu ukrašenu kristalićima i perlicama koje podsjećaju na bisere. No kad se popela na binu, fanove je, osim glasom, bacila u potpuni trans tom kreacijom.

Prorez na haljini premašio joj je kuk pa su joj se u plesnim pokretima značajno isticale obline. Diva je opravdala očekivanja publike glazbenim performansom, a može se reći kako je nadmašila očekivanja izgledom. Poznato je kako je Brena jedno vrijeme vodila bitku s viškom kilograma. Ali ekspresno se stesala pa sad svojim impozantnim izdanjima ‘drži lekcije’ znatno mlađim kolegicama.

Bila sam dugo na strogom režimu prehrane koji je podrazumijevao nekakvu vodu s blanširanim povrćem, punu vitamina. Uz to bih pojela grilano ili kuhano meso. Jako važno mi je bilo da mi posljednji obrok bude najkasnije oko šest ili sedam sati navečer i da bude vrlo lagan. Na primjer jaja, komad piletine ili ribe uz salatu – otkrila je nedavno tajnu svoje forme.

24 sata.hr

newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE