Radio BalkanFox

Prva dama Francuske Brigitte: Macron je imao 15 godina, a ja 40 kad smo započeli našu ljubav…

Brigitte Macron (70) otkrila je kako je sa sadašnjim predsjednikom Francuske, Emmanuelom Macronom (45), počela izlaziti kad je njemu bilo svega 15 godina, a ona je sa svojih 40 tada mala obitelj.

Upoznali su se kao profesorica i učenik. Brigitte je radila kao profesorica u katoličkoj privatnoj školi u Amiensu, a Macron je bio u razredu s njezinom kćeri Laurence. Prva dama Francuske tad je bila udana za bankara André-Louisa Auzièrea.

French President elect Emmanuel Macron and his wife Brigitte Trogneux celebrate on the stage at his victory rally near the Louvre in Paris

Foto: CHRISTIAN HARTMANN

Izbio je veliki skandal, a Macrona su roditelji prebacili u dva i pol sata udaljeni internat u Parizu. No, ni to ih nije spriječilo da ne završe zajedno.

– Emmanuel je morao otići u Pariz. Rekla sam si da će se zaljubiti u nekoga svojih godina. To se nije dogodilo – ispričala je Brigitte za Paris Match, koja je tada osjećala tjeskobu zbog razlike u godinama te je bila zabrinuta zbog reakcija djece.

Brigitte je cijelo desetljeće čekala da se uda za Macrona, kako ne bi uznemirila obitelj.

– Uzela sam vremena da im ne uništim živote. To je trajalo 10 godina, vrijeme da se naviknu. Možete zamisliti što su sve čuli. Ali nisam željela propustiti ni svoj život – rekla je prva dama, koja se za Macrona udala 2007. godine.

Commemoration of the Centenary of the end of the First World War

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Francuska, ali i svjetska javnost, često su zgroženi činjenicom da je Brigitte prohodala s Macronom dok je bio dijete.

– Imam skoro 40 godina i ne znam kako netko mojih godina može htjeti izlaziti s tinejdžerom. Oni su djeca – napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao:

– Njezina kći bila je njegova kolegica iz razreda. Ona bi trebala biti u zatvoru, a ne prva dama jedne zemlje. Kakva bolesna žena.

French President's wife Brigitte Macron listens to speeches at the start of an official state dinner with with Japan's Crown Prince Naruhito at the Chateau de Versailles castle

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE