Radio BalkanFox

Prva ljubav Marinka Rokvića bila je ona, upoznajte Milu FOTO

Prva ljubav Marinka Rokvića zvala se Mila

Pre više od godinu dana legendarni pevač je preminuo nakon borbe sa teškom bolešću. Iako je do smrti ostao veran supruzi Slavici, malo ko zna da je prva ljubav Marinka Rokvića bila Mila koja mu je podarila sina Daria.

Prva ljubav Marinka Rokvića ne voli javno da se eksponira

Naime, Marinko je pre više od trideset godina uplovio u romansu sa ženom koja nije poznata javnosti, a koja mu je nakon nekog vremena podarila sina. Iako se nikada nije oženio Milom, pevač je bez dileme prihvatio sina i dao mu svoje prezime.

– Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je jednom prilikom Dario, koji sa braćom po ocu neguje odnos pun ljubavi i poštovanja.

Pročitajte: Marinku bi srce zaigralo – Nikola Rokvić ispunio dato obećanje, javnost dirnuta njegovim gestom (foto)

prva ljubav marinka rokviča
Prva ljubav Marinka Rokvića nikada se nije eksponirala javno i svojski se trudila da neguje prijateljske odnose sa ocem svog sina.

– Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu.

Pročitajte: Narušeno zdravlje Nikole Rokvića – Pevač se oglasio i otkrio sve detalje (foto)

Dario Rokvić oženjen je lepom Portugalkom sa kojom je dobio dva sina, Romea i Matea. Živi u Kanadi pa sticajem okolnosti nije mogao da stigne na sahranu pevača, ali je u Beograd došao na četrdesetodnevni pomen.

– Nije imao poslednju želju. Bio je vrlo ponosan na sve nas, na sve što smo postigli i kako smo dobri roditelji našoj deci. Bili smo bliski, i to je velika stvar. Moja, Markova i Nikolina deca su bliska. Vredan sam na oca, ali nisam talentovan za pevanje. Sinovi ne slušaju Marinkove pesme jer ne govore srpski, ali su svesni da je deda bio velika zvezda – zaključio je Dario.
Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE