Radio BalkanFox

Radi Vasić iz ‘Big Brothera’ nije dobro: ‘Imam nešto na plućima’

Nije dobro, ne osjećam se dobro, stvarno. To što sam imala na dojci se istopilo skroz od terapija, ali sada liječnici kažu da imam nešto na plućima, neke ciste. Idem sutra da mi vade uzorak, da ispitaju, rekla je nedavno Rada Vasić putem lajva na TikToku.

Ranije je na društvenim mrežama otkrila kako boluje od raka dojke, a sad je priznala da se ne osjeća dobro. 

Foto: Tik Tok

– Plavi su mi prsti, rekli su mi da mi mogu otpasti i nokti. Plava sam i po vratu. Nije dobro, ništa mi nije jasno, da se poslije silnih terapija ne osjećam dobro – ispričala je Rada.

Sa suprugom Radom bila je 2015. godine u realityju ‘Big Brother’.Nakon toga povukli su se daleko od javnosti. Žive u Maloj Plani kod Prokuplja te se zajedno bore. I Rade je lošijeg zdravstvenog stanja. Otkazali su mu bubrezi pa mora na dijalizu.

 – Nismo skroz dobro, ali da se ne žalimo – rekla je ranije Rada.

Screenshot

Foto: Screenshot

Trudi se uljepšati teške zdravstvene probleme suprugu.

– Uvijek mu dajem vjetar u leđa, tu sam i da ga nasmijem i da ga iznerviram i da ga rasplačem, spremna sam na sve- ispričala je i dodala:

– Miran je, pogotovo sad otkad se razbolio… Miran, sa mnom ni ne razgovara, kao da sam sama u kući. Ponekad sjedim za stolom i plačem kad pomislim je li moguće da sjedim sama ovdje za stolom, da nemam s kim pričati, da mi se muž toliko razbolio.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Kazala je kako joj je uvijek bio najveća pomoć, ali i to je stalo.

– Sad evo i ja sam bolesna, a on plače i kaže: „Ja ti želim pomoći, ali ne mogu ti pomoći, ja sam bolestan. Ne može on meni pomoći, a ni ja njemu. Ja sam se razboljela. Dobila sam rak dojke, operirala sam se. Opet, borim se, držim se, ne dam se, kao da nemam ništa – govorila je kroz suze.

Njihova djeca Mika i Giba (danas Ana i Ivana) žive u Njemačkoj. Ranije je Rada govorila kako je sa suprugom financijski pomogla djeci da promjene spol u Njemačkoj.  

Goran Jakus/PIXSELL

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Prema kćerima je zaštitnički nastrojena te ne želi previše govoriti o njima jer su je tako zamolile. Ipak, ranije nam je otkrila kako je Ivana u sretnom braku s Nijemcem, a Ana u vezi.
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE