Radio BalkanFox

Razveli se nakon 15 godina ljubavi

Glumica Milena Radulović je na suđenje samozvanom učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću, došla u pratnji roditelja, ali i sa dečkom Ognjenom Jankovićem, članom grupe “Beogradski sindikat”, koji su joj ogromna podrška.

Milena Radulović i Ognjen JankovićFoto: Oliver Bunić / Ringier

Milena Radulović i Ognjen Janković

Inače, Ognjen Janković 15 godina je bio u braku sa bivšom voditeljkom Bojanom Janković.

Ognjen Janković Bojana Janković

Foto: Instagram / Drustvene mreze

Ognjen Janković Bojana Janković

Kako su pisali domaći mediji, Ognjen i Bojana su stavili tačku na svoj brak u maju prošle godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Muzičar je tada napustio njihov zajednički stan, što ga ne sprečava da decu redovno viđa, pisao je “Kurir”.

Ognjen je rođen i odrastao je na Dorćolu, a jednom prilikom je istakao i da je dete razvedenih roditelja, a dotakao se i tinejdžerskih dana.

Nisam bio neki sjajan đak. Jurio sam uvek da budem vrlo dobar, ali nisam imao dovoljno dobre ocene da upišem Prvu beogradsku gimnaziju, koja mi je bila u komšiluku. I sad kad pogledam, ponovo bih završio Jedanaestu beogradsku. Ona je bila na drugom kraju grada, baš daleko. Onda sam upisao Ekonomski fakultet, došao do treće godine i onda shvatio da nema više odlaganja i da moram da upišem Fakultet dramskih umetnosti – rekao je Ognjen jednom prilikom.

Dete sam razvedenih roditelja. Ipak, moji su pravi primer da je uvek bolje dobar razvod nego loš brak. Imao sam zdrav odnos sa roditeljima i posle razvoda. Bio sam baš mali kad su se ćale i keva rastali. Sećam se svog koncerta 2005. u Domu omladine. Došao je otac iz Pariza da nas čuje. Imao sam veliku tremu i nisam bio siguran hoće li on skapirati šta je to rep. Ćale je bio oduševljen. On je tekstove mogao da skapira, a muzika mu je bila veoma zanimljiva. Tih godina smo bili atipična pojava. Od oca sam puno naučio. Govorio mi je šta da čitam, koje pisce treba preskakati i na čemu da ne gubim vreme.

Ognjen je u jednom intervjuu priznao da mu je rastanak od majke teško pao.

Rastanak od majke mi je teško pao. Bila je dugo bolesna. Mi dečaci smo vezani za majke. S njom sam poveo ceo svoj život. Dugo je bolovala, kao i otac. Uspeo sam pred kraj njenog života da budem uz nju. To joj je olakšalo patnju. Roditelji su se dosta namučili da nama deci obezbede normalan život, posebno devedesetih godina. Sećam se razgovora s majkom iz 1993. godine, kad mi je rekla: “Sine, mi više nemamo para u kući.” Plate su bile tri marke. Poslednji Jugosloveni su se loše snašli u tranziciji. Moja generacija je bolje prošla, nekako smo spremniji dočekali promene – rekao je on jednom prilikom.

Glumac ima dve ćerke iz braka sa Bojanom, Zoju i Iskru, nakon razvoda od voditeljke iselio se iz njihovog porodičnog doma, a tačku na svoj odnos zvanično su stavili u maju prošle godine.

(Kurir/Telegraf)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE