Radio BalkanFox

Reči Osmana Karića izazvale burnu reakciju publike FOTO

Reči Osmana Karića izazvale burnu reakciju 

Osman Karić ponovo je stao u odbranu svog sina Stefana Karića, a reči koje je, naizgled, uputio na račun bivše snajke Jovane Ljubisavljević šokirale su javnost.

Reči Osmana Karića ne prestaju da se komentarišu

Naime, Stefan se nakon raskida sa Jovanom našao na meti negativnih komentara što je i njegovom ocu i te kako zasmetalo. Osim što je promenio mišljenje o bivšoj snajki, on joj je ozbiljno zamerio to što se nakon raskida nije javno oglašavala, a mnogi se pitaju da li su reči Osmana Karića napisane u najnovijoj objavi na Instagramu upućene upravo Ljubisavljevićevoj.

– Rijaliti igrač sam naziv govori više od reči. Čovek, devojka, žena koja je spremna na sve obmane ljudi koji prate rijaliti, da postane lažna l**bejka, da postane brižan otac iako to nikada nije bio, da bude u vezi sa nekim kome u spoljnom svetu ne bi ruku pružio, a ne bio u vezi ako će mu to produžiti boravak u kući. Da postane žrtva, pravi se mrtva – napisao je Osman uz Stefanovu fotografiju, pa dodao:

Pročitajte:

Pročitajte: Jovana Ljubisavljević je prošlost – Osman Karić našao sinu novu devojku, svi je znate FOTO

reči osmana karića

– Kažu hejteri tatin sin, on je hejteri oglađen i fin. On je hejteri na rečima oštar, nije ga hejteri pravio kao vas poštar. Nije hejteri od pored očiju slep, on je hejteri na tatu lep – zaključio je Karić.

Pročitajte: Šta će Stefan reći – Osman Karić javno potkačio misicu, a ni ona mu nije ostala dužna (foto)

reči osmana karića

Reči Osmana Karića pokrenule su lavinu komentara, a mnoge zanima kako će Jovana reagovati kada ovo bude videla i da li će imati komentar ili će ostati dosledna sebi i nastaviti da se brani ćutanjem.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE