Radio BalkanFox

REPER NUMERO JE I DALJE IZA REŠETAKA: Isplivali novi detalji – odbija da prizna krivicu?!

Foto: YoutubePrintscreen/NETKULTURNO

Sada se ispituju svedoci

Reper Uroš Radivojević poznat pod umetničkim imenom Numero, koji je optužen za nasilje u porodici nad bivšom devojkom L. C. i dalje se nalazi u pritvoru.

Kako se navodi, u toku je krivični postupak i ispituju se svedoci, a reperu se pritvor produžava svaki mesec. Takođe, reper je odbio sporazum o priznanju krivice.

numero

Foto: YoutubePrintscreen/NETKULTURNO

Pritvor je bio ukinut, pa se reper 2 meseca nalazio na slobodi, ali nakon žalbe tužilaštva, reper je ponovo vraćen u pritvor gde se i dalje nalazi od 7. juna.

Podsetimo, Numero se našao iza rešetaka nakon što je polusestra L. S., Nina Stojaković, za javnost tvrdila da joj je upravo on fizički zlostavljao rođenu sestru. 

 – Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, tukao je godinu i po dana. To smo saznali kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod roditelja nakon što je pokušala da se ubije. Završila je na psihičkom lečenju zbog njega. Neki terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne. Zašto nisu zvali policiju, ne znam – napisala je Nina u januaru navodeći da su se obratili policiji, ali da im je rečeno da uprkos svedocima ne mogu ništa da urade bez povredne liste.

numero

Foto: YoutubePrintscreen/NETKULTURNO

Podsetimo, reper je početkom juna ponovo završio u pritvoru za isto delo za koje je priveden 5. januara. Nakon što je izneo odbranu 24. marta, pušten je na slobodu.

 

Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE