Radio BalkanFox

Retrogradni Merkur se bliži kraju: Za 4 znaka horoskopa svanuće nova zora


Svaki put kada se Merkur nađe u svojoj retrogradnoj fazi, mnogi od nas osete talas anksioznosti zbog mogućih nesporazuma, problema ili kvarova u komunikaciji. Ali kako se ovaj turbulentni period, koji se završava 25. aprila, bliži kraju, četiri horoskopska znaka konačno mogu da odahnu zbog nadolazećih promena.

Bik

Za Bikove, koji cene stabilnost i pouzdanost, retrogradni Merkur može biti posebno izazovan period, posebno kada su u pitanju finansije i lične vrednosti. Kako se ovaj period bliži kraju, Bik može očekivati postepeno ublažavanje finansijskih turbulencija. Sa dolaskom stabilnijeg perioda, trebalo bi da iskoriste svaku priliku za organizovanje finansija i planiranje budućih investicija.

Blizanci

Blizanci, znak kojim vlada Merkur, osećaju svaki retrogradni ciklus intenzivnije od drugih znakova. Problemi u komunikaciji, zbrka u planovima i nesporazumi sa bliskim ljudima mogu stvoriti frustraciju. Kraj retrogradnog Merkura im donosi poboljšanje komunikacijskih veština, što im otvara put za efikasnije i jasnije izražavanje misli i ideja.

Vaga

Vage, koje teže harmoniji i ravnoteži, mogu otkriti da su njihovi međuljudski odnosi posebno osetljivi tokom retrogradnog Merkura. Završetak retrogradnog ciklusa za Vagu znači smanjenje napetosti i poboljšanje odnosa sa partnerima i kolegama. Ovaj period treba iskoristiti za rešavanje nesuglasica i obnavljanje starih veza.

Strelac

Strelci, poznati po svom optimizmu i želji da prošire svoje vidike, mogu se osećati kao da zaostaju tokom retrogradnog Merkura, posebno u pogledu karijere i obrazovanja. Sa približavanjem ovog turbulentnog perioda, Strelce može očekivati ubrzanje u svom profesionalnom razvoju i obrazovnim naporima. Bilo da se radi o učenju novih veština ili pokretanju novih projekata, sada je idealno vreme za akciju.Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE