Radio BalkanFox

Rod Stjuart dobio dres Zvezde

Britanski muzičar Rod Stjuart održao je preksinoć koncert za pamćenje u Beogradskoj areni pred više od 10.000 obožavalaca. Nastupom u Beogradu on je započeo veliku evropsku turneju „Poslednji put“, na kojoj će obići Ljubljanu, Bratislavu, Oslo, Stokholm, Berlin, Budimpeštu…

Koncert, Rod Stjuart
foto: Petar Aleksić

U pratnji devet muzičara, koji su, osim uobičajenih instrumenata, na sceni koristili i harfu i bendžo, pop superstar je uz pomoć tri prateća vokala proveo publiku kroz bogatu karijeru, u kojoj je objavio 33 albuma u solo varijanti i uspeo da proda 200 miliona albuma širom sveta.

Na samom početku publika ga je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a muzičar je zapevao svoje dobro poznate hitove. U dva sata spektakla stali su pesme kao što su „Sailing“, „Do Ya Think I’m Sexy“, „I Don’t Want to Talk About it“, „Baby Jane“…

Slavni muzičar je s bendom odao počast muzičkim velikanima kao što su Eta Džejms, Tina Tarner, Vitni Hjuston i Van Morison.

Voditelj Stefan Popović uručio je Stjuartu poklon – dres Zvezde s njegovim imenom. Njegova želja je bila da poseti Marakanu.

– Navijač sam Glazgov Seltika. Voleo bih da posetim stadion i da osetim miris tribina, a što se majice tiče, to nije tako loša ideja – otkrio je muzičar za Kurir, a želja mu je i ispunjena.

U nastupu, o kojem će se dugo pričati, uživali su Bisera Veletanlić. Nele Karajlić, Duška Vučinić, Sajsi MC i drugi.


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE