Radio BalkanFox

Roditelji su u OČAJU, samo je udahnuo a onda ga je OVO usmrtilo!


Majku Juliju je zadesila strašna tragedija nakon što joj je sin iznenada preminuo nakon što se igrao kraj fontane u Arkanzasu. 

Majkl Aleksander Polok III imao je samo 16 meseci kada je umro 4. septembra, nakon što je dobio oboljenje izazvanom amebom Naegleria fovleri u kantri klubu Litl Rok.

Iako je Majklovo vreme na Zemlji bilo kratko, dirnuo je srca porodice, prijatelja, pa čak i stranaca na koje je naišao svojim prosvetljujućim osmehom i razigranošću – napisali su roditelji.

 

Ministarstvo zdravlja Arkanzasa potvrdilo je da je baba umrla od amebe kojoj je bila izložena dok se igrala na fontani. 

Naegleria fovleri se nalazi u toploj slatkoj vodi niskog nivoa i redovno se nalazi u rekama, jezerima i potocima. Može se naći u hlorisanoj vodi, prema CDC-u. Retko se dešava da utiče na ljude.

Ministarstvo zdravlja poslalo je uzorke vode Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti, koji su potvrdili da jedan uzorak ima tragove amebe, navodi se u saopštenju. 

Početni simptomi ove amebe uključuju jaku glavobolju, groznicu, povraćanje i mučninu. Druga faza je koma, halucinacije, ukočen vrat, izmenjeno mentalno stanje.

Mali nesrećni dečak je preminuo u dečjoj bolnici skoro pa odmah po prijemu. Veruje se da je Polok peti Amerikanac koji je ove godine umro od amebe.
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE