Radio BalkanFox

Russell je 2013. u emisiji posjeo Katherine u svoje krilo: ‘Ovaj je incident bio skroz bezopasan’

Komičar i glumac Russell Brand (48) ovih se dana našao usred skandala, nakon što ga je četiri žene optužilo za seksualno zlostavljanje i silovanje. Društvenim mrežama počele su se širiti snimke starih intervju u kojima je sudjelovao Brand, a među njima i gostovanje u emisiji kod Jimmyja Fallona 2013. godine. S njim je tada u emisiji bila i pjevačica Katherine McPhee (39). 

U jednom trenutku intervjua Russell je zgrabio Katherine i pozvao ju da sjedne u njegovo krilo. Brojni su komentirali kako je pjevačici sigurno bilo neugodno kada se to dogodilo, a onda se oglasila i Katherine.

– Ovaj incident dogodio se prije više od 10 godina i bio je bezopasan – rekla je Katherine, prenosi Daily Mail.

Na snimci se može vidjeti Katherine koja je išla pozdraviti Fallona, a tada ju je Brand zgrabio za ruku i povukao prema sebi. Prvo je sjela na svoje sjedalo, a onda se premjestila u njegovo krilo. Zagrlio ju je s leđa, a ona se pokušala maknuti. Pjevačici je bilo neugodno, a komičar je uzviknuo: ‘Za kraljicu!’. Fallon mu je rekao da prestane, ali neuspješno.

Foto: YouTube/Screenshot

Podsjetimo, Russella je četiri žene optužilo za seksualno zlostavljanje koje se odvilo između 2006. i 2013. godine. Za sve se saznalo nakon što je izašao dokumentarac za koji su zaslužni Sunday Times i Channel 4 ‘Dispatches’. Jedna od žena rekla je kako ju je Brand silovao 2012. godine u njegovom domu u Los Angelesu. Druga je navodno imala 16 godina kada je ušla u vezu s Brandom, tijekom koje ju je emocionalno zlostavljao i kontrolirao. Russell joj je tada navodno rekao: ‘Ne zanima me i da imaš 12 godina. Zanima me je li legalno’.

FILE PHOTO: Russell Brand poses for photographers before signing copies of new book entitled "Revolution" in central London

Foto: Suzanne Plunkett

Brand se oglasio nakon prvih optužbi i demantirao ih je sve. Nešto kasnije je još nekoliko žena ispričalo svoju priču te se trenutačno istražuju i njihovi slučajevi.
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE