Radio BalkanFox

Sada se oglasila „Air Serbia“ (FOTO)

Slađa Alegro i njen suprug Zoran doživeli su veliku dramu tokom leta iz Beča za Beograd. Avion je prema saznanjima 24sedam, naime, prinudno sleteo u Budimpeštu posle, kako je pevačica ispričala, „čudnih turbulencija“. 

Pošto se poznati par oglasio, napomenuli su da sa ostalim putnicima čekaju dalje instrukcije.  Sada, „Air Serbija“ je u svom saopštenju istakla da će drugi avion otići po sve njih.

– Današnji let iz Beča do Beograda preusmeren je u Budimpeštu zbog tehničkih poteškoća i mera predostrožnosti. Avion je bezbedno sleteo u Budimpeštu, a bezbednost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku. „Er Srbija“ žali zbog neprijatnosti i organizovaće uskoro poseban let kojim će putnici iz Budimpešte biti prevezeni do Beograda – istakli su oni.

Podsetimo, Slađi nimalo nije bilo svejedno, a svoje iskustvo podelio je s javnošću i njen suprug putem društvene mreže Instagram, kada je pristigao u Budimpeštu. 

– …Stisnem Slađi ruku, kažem: „Sve je okej“, pogledam… Amer, rekao bih. Pored mene. Frka mu, a i meni malo. Namignem mu, pokažem rukom „okej“ i kažem mu da ne brine (s mojim istančanim engleskim akcentom). Prinudno slećemo u Budimpeštu, okrenem se ka njemu i opet namignem. A on kaže nešto što ću pamititi do kraja života: „Dobro je biti sa Srbima kad je teško, vi ste hrabar narod!“ – poručio je on. 

Zoran Dragaš, Intagram screenshot / zokadragas

 

Bonus video: 

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE