Radio BalkanFox

Sale Tropiko se oglasio iz bolnice

SALE ZAVRŠIO U BOLNICI I OTKAZAO SVE NASTUPE: Evo kako se sada pevač oseća i da li će biti PUŠTEN NA KUĆNO LEČENJE

Pevač, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Tropiko benda Aleksandar Cvetković završio je juče u bolnici. Naime, pevaču je pozlilo u jednom tržnom centru, nakon čega je ubrzo stigla hitna pomoć.

Sale je zadržan u bolnoci zbog dodatnih analiza, a kako prenose domaći mediji, magnetna rezonanca pokazala je da je u pitanju periferni vertigo.

Nakon brojnih analiza, rezultati su u redu. Zadobio je upalu srednjeg uha i samim tim se upalio centar za ravnotežu. Trebalo bi uskoro da bude pušten na kućno lečenje, te mu je preporučeno strogo mirovanje minimalno narednih 10 dana – rekao je izvor iz bolnice.

Pevač je otkrio da se sada oseća dobro
Pevač je otkrio da se sada oseća dobrofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač se prvi put oglasio

Hvala Bogu, dobro sam. Hvala na interesovanju. Rađene su analize i rečeno je da je super sve. Uskoro izlazim iz bolnice pa će biti prilike da razgovaramo samo da stignem kući. Izvinjavam se u ime cele ekipe zbog brojnih otkazanih događaja, nadoknadićemo sve – rekao je pevač za Pink.rs.

Aleksandra je otkrio da uskoro izlazi iz bolnice
Aleksandra je otkrio da uskoro izlazi iz bolnicefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Tropiko bend nedavno je objavio album, a poslednjih nedelja uveliko održava velike konverte u Srbiji i regionu.

U petak veče Aleksandar Cvetković bio je specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović, te je sutradan nastupio na festivalu u Vodicama.

Bonus video:


01:54

SALE TROPIKO ZA KURIR TV OTKRIO PRIČU IZA NOVE PESME: Govori o izgubljenoj ljubavi! Potom šokirao: Evo šta ga VODI u životu

(Espreso/Blic/Milica Milojević/prenela:B.S.)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE