Radio BalkanFox

"SAMO SAM JA NJEN TIP!" Kristijan frapirao sve – otkrio i kako je UPOZNAO Maju: "Da nisam Takijev PRIJATELJ…"

Foto: YouTube/Zadruga Official

Au!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Marka Markovića. Naredni koji je birao između njih je Kristijan Golubović.

Kristijan Golubović

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Marko me je iznenadio od kako sam ga bolje upouznao. Mislio sam da je kao Tomović svuga igranja nigde je*anja. On je mladi lav, jedva uspeva da održi čopor. Nema konkurenciju ovde, jer se ostali mladi lavovi ne mešaju u veze sa njegovim kandidatkinjama. Fin je i dobar momka, vidim da treniram, nismo se još upoznali, ali me je jako iznenadio što se ne folira. Izvini što sam o Staniji bilo šta rekao, ali imam pravo jer mi je uvredila majku, ženu, dete, na mene možete da se*ete, ali familiju mi ne dirajte. Stavljam tačku na to da je jako dobar dečko – rekoa je Kristijan pa komentarisao Maju:

Maja Marinković

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Ja sam o njoj sve i svašta rekao, ali da ne poznajem njenog oca, ja bih bio njen tip. Samo sam ja njen tip i ona bi sigurno bila sa mnom, ja se sećam kada ju je Taki doveo sa tri godine u Beloj haljini, on se pohvalio da je to njegovo čedo, bila je buljava mala devojčuca, a sada je porasla u ovo. Nazivao sam je svakakvim imenima, a predstavila sam se na najgadniji način. Nikako da se popravi,. ali nadam se da će doći dan kada će se promeniti. Nadam se da će biti kao njen otac, i šetati svoje čedo. Šaljem Marka, jer nju ne mogu – rekao je Krisitijan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija „Zadruga“, možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE