Radio BalkanFox

Sandra Afrika u centru grada bez brushaltera

SANDRA AFRIKA U CENTRU GRADA BEZ BRUSHALTERA: Pevačica došla kod Raste na film i šokirala prisutne! Sve oči uprte u nju (FOTO)

Foto: Stefan Stojanović MONDO

Stefan Đurić Rasta večeras ima premijeru autobiografskog filma pod nazivom “3211” u kojem prikazuje kako su izgledali njegovi dani u ćeliji, a brojne poznate ličnosti su došle da ga podrže.

Stefan Đurić Rasta, Premijera Filma
foto: Stefan Stojanović MONDO

Među prvima su se pojavili pevačica Sara Jo, jutjuber Andrija Jo, influenserka Lea Stanković, kao i jutjuber Janko i Ana Lazarević, pevačica Sandra Afrika, Cvija, Teodora Džehverović sa menadžerkom, Vojaž, Marko Milivojev Mili i mnogi drugi…

Sve oči su uprte u pevačicu Sandru Afriku – ona je, došla zakopčana do grla, bez brushaltera, a bujne grudi su bile u prvom planu.

Da sve bude u savršenom redu, počev od organizacije pa do najsitnijeg detalja, Rasta se potrudio, što se moglo i videti.

Nekoliko minuta od početka događaja, ispred dvorane u kojoj se održava premijera stigla su i policijska kola, što je mnoge zbunilo.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

09:13

U KREVETU NE DA NISAM LOŠA, NEGO SAM PETICA Sandra Afrika raspalila maštu muškaraca: Kao Šeron Stoun sam u NISKIM STRASTIMA

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE