Radio BalkanFox

Saša Popović otkrio čega više neće biti u takmičenju Zvezda Granda

Jelena Lukić

|

Kreativni direktor Granda, Saša Popović, govorio je o novoj sezoni čuvenog takmičenja ”Zvezde Granda”, i tom prilikom otkrio šta se sve menja.

Saša Popović (Foto: Screenshot Clip.rs)
Saša Popović (Foto: Screenshot Clip.rs) • Clip.rs / screenshot

Kako je Saša otkrio, u novoj sezoni gledaoce očekuju i određene novine, ali i ističe da više ne praktikuju veliki broj takmičara, kao što je bio slučaj prethodnih sezona.

Saša Popović (Foto: Ringier/Vesna Lalić)
Saša Popović (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

– Prva emisija u ovoj sezoni kreće sad u subotu od 21 čas. Naš standardni termin. Prošle godine smo se vratili na TV Pink i ova sezona je bila najgledanija. Zvezde Granda su same po sebi najgledanije, a tek sada kad smo se vratili… Ono što je specifično za ovu sezonu je da smo drastično smanjili broj kandidata.

– Napravili smo malo drugačiji format, imamo osmoro mentora i svako od njih je izabrao četiri stara kandidata, odnosne one koji su se do sada takmičili, a nikad nisu bili u finalu. Mi smo im dali šansu i zovemo ih izabrani kandidati. Oni će se boriti protiv novih, ima ih 96. Imamo jedan taster s brojevima. Ljudi će videti o čemu se radi – otkrio je Saša u jutarnjem programu na Pinku i progovorio o karijerama i uspesima starih Zvezda Granda.

Lepa Brena i Saša Popović
Lepa Brena i Saša Popović

– Mnogi su zaslužili uspeh. Rada Manojlović je zaista super. Ona se takmičila u prvoj sezoni kad ništa nije uradila. Mnogo dece je izašlo iz tog formata, ali niko nije napravio solistički koncert. Aleksandra Prijović je napravila veliki uspeh, 3 Arene kod nas, 3 Arene u Zagrebu… To je neverovatan uspeh. Milica sigurno spremila ludilo, ja se nadam da će i narednom periodu i Darko Lazić i Rada Manojlović imati koncert. Tea Tairović je isto čudo – poručio je Popović.

Bonus video:
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE