Radio BalkanFox

Selin Dion o suprugu kog je upoznala sa 12 godina

Selin Dion nije mogla ni da nasluti kakve tragedije i patnje je očekuju dok su svi bili oduševljeni njenim anđeoskim glasom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kanadska pevačica Selin Dion je zbog bolesti rešila da vodi miran i povučen život, otkazala je sve koncerte, a faktor okidač za njeno stanje je smrt supruga koja ju je pogodila kao zemljotres.

 

Njen suprug, Rene Anželi je preminuo 2016. nakon duge borbe sa rakom, a Selin još uvek nije uspela da se pomiri s tim do kraja. Da nesreća nikad ne dolazi sama, uverila se i Selin, kojoj je samo dva dana nakon muževe smrti, preminuo i brat, takođe od raka.

Ljubavna priča Selin i Renea je jako zanimljiva i specifična, a možda bi je neki i osuđivali. Naime, oni su se upoznali kad je pevačica imala 12 godina, a on 38. Rene je bio producent, a upoznali su se jer ih je posao spojio, a kako je ona tad bila samo dete, među njima nije bilo ničega sve do njene 19. godine.

On je zaslužan za njen veliki uspeh, čak je stavio svoju kuću pod hipoteku da bi Selin mogla da izda album. Oni su u početku krili svoju ljubav zbog velike razlike u godinama, a venčali su se sedam godina kasnije, kad su ujedno i otkrili svoju romansu.

– Neka ljudi govore i misle šta žele. Mi se volimo i volećemo se do kraja – rekla je pevačica na venčanju.

 

Par se dugo borio za potomstvo, a 2000. godine im se rodio sin. Narednih devet godina su želeli i drugo dete, ali tek nakon šest neuspelih vantelesnih oplodnji, dobili su blizance Edija i Nelsona.

Smrt supruga je poremetila slavnu pevačicu, ali, kako sama kaže, nije želela da drugi vide patnju na njenom licu, pa je utehu pronašla u deci. 

 

– Gubitak oca moje dece, supruga, menadžera, osobe koju volim najviše na svetu i osobe na koju sam se mogla osloniti bez preispitivanja ičega još od svoje 12. godine — gubitak te osobe za mene je bila ogromna stvar. To se odrazilo na mnoge ljude s kojima sam okružena poslednjih 20 godina. I dalje nam jako nedostaje, verovali ili ne – izjavila je Selin.

Pevačica svakodenvno ističe koliko joj suprug fali i svesna je da će tako biti do kraja života, ali istovremeno taj gubitak joj je doneo i veliku snagu da napreduje u poslu i posveti se deci.

 

– Osećam ga kroz oči svoje dece i u sebi. Osećam se vrlo, vrlo, vrlo snažno, verovatno jače nego ikada pre – zaključila je Selin.

 

 
Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE