Radio BalkanFox

Sestre Indi i Edita Aradinović uslikane zajedno posle skandala

POSLE SRAMNE MAKLJKAŽE NASRED ULICE, SESTRE ARADINOVIĆ USLIKANE ZAJEDNO: Evo šta su prvo uradile u restoranu, svi se pitaju JEDNO

Foto: Paparaco lov Printscreen

Nekoliko dana nakon što je u javnosti isplivao snimak tuče sestara Aradinović ispred zgrade u kojoj živi jedna od njih, Indi i Edita uslikane su zajedno u jednom beogradskom restoranu.

Naime, sestre su samo nekoliko dana nakon sukoba uslikane u jednom restoranu u „najvećoj ljubavi“. Ekipa emisije „Papraco lov“ usnimila je Editu i Indi dok su uživale u ručku, grlile i smejale, iako su se samo nekoliko dana pre toga krvnički tukle.

Pevačice su privlačile pažnju prisutnih, ali njih dve se na to nisu obazirale. Nakon što su ručale, izgrlile se i izljubile, napustile su restoran i nastavile da šetaju zajedno.

Podsetimo, sestre Indira Aradinović i Edita Aradinović potukle su se nedavno nasred ulice. Na snimku tuče koji je tada objavljen u medijima vidi se kako se valjaju po ulici i svađaju dok ih nepoznati momak razdvaja.

U jednom trenutku Indi se prodrala na Editu „daj mi telefon“, da bi isti završio bačen par metara dalje.

Nastavile su gurkanje, kada je u jeku svađe uletela i njihova majka koja je pokušala da smiri situaciju. Edita se uputila ka stanu a Indi je tada ušla u automobil.

Podsetimo, Indi nije htela da govori o pravim razlozima tuče, ali je otkrila da su njih d

– Ne mogu da pričam o samom razlogu sukoba i okidaču za to. To je previše intimno. Odmah posle toga smo Edita i ja otišle na kafu, mama je bila s nama, izgrlila nas je i izljubila, rekla nam je da uvek budemo takve (haha) – rekla je Indi, kroz šalu.

Edita i Indi Aradinović
foto: Paparaco lov Printscreen

– Edita i ja imamo jako intenzivan odnos pun ljubavi i pun dinamike. Nikako red mržnje, red odricanja, to je mnogo jako između nas. Ne znam koji izraz da upotrebim za nas. Ne znam odakle ljudima pravi da pomisle da bismo mi uradile nešto loše. Ja sam za nijansu starija i zrelija u našem odnosu. Ne smatram da treba da joj dajem savete, nisam psiholog i psihijat, ako me pita, uvek ću joj dati savet – rekla je Indi kroz osmeh za Pink.

kurir.rs

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE