Radio BalkanFox

Severina se rasplakala na koncertu

Severina Vučković nedavno je održala koncert u Osijeku, a tom prilikom se i rasplakala.

Pevačica je posle 12 godina nastupala u tom hrvatskom gradu, a te noći, sa pevačicom je bio i njen sin Aleksandar, pa su je emocije savladale.

Printscreen Instagram

 

– Niste okej, imam šminku i ne želim da plačem. Osim toga, sin mi je ovde i srce mi je puno. Znate, kad je on bio mali, oblačila bih kostime, a on bi me pitao šta to radim. Rekla bih mu da sam Supermen, pa on i danas misli da ja spasavam svet. Možda i jesam neki akcioni junak. Ali akcionom junaku se događaju gluposti – ispričala je Severina.

Na nastupu pevačice, došla je i publika iz Beograda.

– Nisam bila 12 godina u Osijeku, ali koliko vidim, ljubav ne samo da nije splasnula, nego se širi i na decu onih koji su mi dolazili na koncerte, dok su bili deca. Drago mi je da su na koncert došli ljudi iz raznih gradova – Splita, Sinja, Budimpešte, Beograda i žao mi je što nismo bili u mogućnosti da organizujemo termine za još koncerata. Obećavam Osijeku da ću doći ponovo uskoro, kao i svima koji su došli iz drugih gradova da ću doći uskoro i u njihove gradove – izjavila je Severina, prenosi “Kurir”.

Printscreen Instagram

 

 

– Dugoočekivani Severinin koncert u Osijeku izazvao je toliko interesovanje da je dvorana “Gradski vrt” mogla biti ispunjena nekoliko noći zaredom, ali Severina već godinama svoje poslovne aktivnosti organizuje prema privatnim, odnosno prema svome sinu – istakli su organizatori u svom saopštenju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE