Radio BalkanFox

Silvia Đogani dala ćerki od deset godina da vozi automobil i sve to snimala

Silvia Đogani, ćerka nekadašnjeg estradnog para Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija šokirala je javnost snimkom, na kojem njena ćerka, koja ima deset godina vozi automobil.

Silvija Đogani (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Silvija Đogani (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Naime, Đoganijeva je na svom profilu na instagramu pokazala kako njena ćerka uči da vozi, a sve se odigralo u Surčinu.

Silvija Đogani (Foto: Instagram/djoganisilvia)
Silvija Đogani (Foto: Instagram/djoganisilvia)

Đoganijeva je pustila ćerku da sama sedne za volanom, dok je ona bila na mestu suvozača i napisala: “Prva vožnja”, čime je ugrozila svoje dete, što je nedopustivo.

Devojčica je kako se može videti na snimku zaista vozila automobil, a njena majka Silvia joj je to svesno dopustila, pa još sve javno objavila, što je pokrenulo lavinu negativnih komentara.

Podsećanja radi, ćerka bivšeg bračnog para Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvia, otvorila je nedavno dušu i ispričala detalje odrastanja pored slavnih roditelja, ali i o njihovom razvodu.

– Mojoj mami je bilo teško da krene sve ispočetka ali ona je jaka žena, želela je da sve izgura sama. Pamtim neke situacije kada smo se odselile sa mamom, a tata je ostao u našoj porodičnoj kući. Moja mama je želela da započne samostalan život, ali ona je mnogo jako i nije želela da nam pokaže da joj je teško. Nakon toga je sve došlo na svoje. Ona je lavica, takvu ženu još nisam upoznala – rekla je pevačica, a onda dodala da je nakon razvoda Đole ostao da živi u kući u kojoj je ona odrasla.

Silvija Đogani (Foto: Screenshot TV Red)
Silvija Đogani (Foto: Screenshot TV Red)

– Jeste, ta kuća je sada pretvorena u vrtić, u dvorištu sada postoje još dve kuće, u jednoj živim ja, a u drugoj moja sestra. Posle razvoda mama i moja sestra i ja smo otišle u podstanare i tako smo živele par godina, onda smo se vratile u kuću kada su mama i tata neke svoje odnose regulisali i onda je sve to pripalo mami, odnosno podelili su, imali su dogovor i tada je tata izašao iz kuće – rekla je Đoganijeva za “Novu”.

Silvija Đogani se, sa druge strane, našla u srcu skandala zbog bivšeg supruga, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: BIVŠI MUŽ Silvije Đogani je ROBIJAO ZBOG DROGE: “Prema meni je bio pun ljubavi i poštovanja!”
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE