Radio BalkanFox

Sita Ahmić isprozivala Maju Marinković i nazvala je plitkom osobom koju ostavljaju muškarci

Sita Ahmić, nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa “Parovi”, redovno komentariše situaciju u TV formatu “Zadruga 7 Elita” budući da je njena sestra Aneli Ahmić jedna od učesnica.

Sita Ahmić (Foto: Instagram/sitaahmic)
Sita Ahmić (Foto: Instagram/sitaahmic) • sitaahmic / Instagram
– Mislim da će Aneli i Janjuš konstantno tako se svađati i miriti, ona verovatno sada mu opet daje šansu da vidi da li će se nešto promeniti ali ja mislim da neće. On će nastaviti da sa Majom ima kontakt i sve kao i do sada, jer ona je navalentna i smeta joj njihov mir – istakla je Sita za Pink.rs.

Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)
Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Što se Maje tiče, ona je meni baš plitka. Mislim da ona nije velike pameti osim što se služi prljavim rečnikom i smetanjem drugim parovima. Međutim svaki od tih muškaraca gde ona zasmeta na kraju nju ohladi i vrati se svojoj ženi ili devojci. Tako da po meni ona je ta koja je nebitna, nevezano za slučaj Aneli i Janjuša, uzmimo svaki njen odnos – dodala je Ahmićeva.

Šta je, sa druge strane, Sita Ahmić u poslednjem intervjuu ispričala o bivšem zetu Asminu Durdžiću pogledajte u odvojenom tekstu: “UDARIO JU JE ŠAKOM U GLAVU U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE!” Sestra Aneli Ahmić iznela nove jezive optužbe na račun Asmina Durdžića!
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE