Radio BalkanFox

SKANDAL IM JE DRUGO IME! Horoskopski znaci koji obožavaju da prave dramu!

Nisu taktični, ne znaju da odbroje do pet, gde god da se pojave prave skandal! Uvek reaguju na prvu loptu a scene su im sastavni deo života.

Prvo mesto dele Lav i Ovan! Zajedničko im je to što po cenu svega moraju biti u centru pažnje pa makar to bilo i skandal! Razlika je što to rade na različit način.

Shutterstock

Lavovi obožavaju da su u centru pažnje

Lavu je to urođeno – gledaj u mene jer sam ja kraljica. Ima držanje , stav , pojavu. Ako nije u centru pažnje uradiće bilo šta samo da to promeni. Pa čak i da pusti Lavovski vrisak.

Ovan da bi bio centru pažnje koristi svoju nenormalnu energiju kao i dominantan nastup bilo kada i bilo gde. Ako nije glavni skandal izaziva odmah! To čak može da bude i fizički obračun čak i kada su dame Ovnovi u pitanju.

Blizanci skandal izazivaju komunikacijom. Prvaci sveta su u tome. Da zavade da zavedu da uvek sve bude po njihovom da sagovorniku igrom reči izazovu skandal u glavi to im je urođeno. Verbalna nasilna komunikacija je njhovo glavno oružje.

Škorpija je skandal majstor kada je osveta u pitanju. Savršeni su emotivni lovci. Gađaju u centar i nikada ne promaše. Nanjuše veoma lako vašu slabu tačku i tu zariju svoj otrovni repić. Oni svoju taktiku primenjuju svuda u ljubavi u prijateljstvu ali i u poslovnom svetu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE