Radio BalkanFox

Skandalozno! Vrišti međunožje i zadnjica – poznata Ruskinja stigla gola na crveni tepih, obavijena samo crnim tilom pokazala suvu intimu (FOTO)

Kanski festival je u punom jeku, a sinoćna premijera filma „Emilia Perez“ okupila je ogroman broj holivudskih zvezda i slavnih lepotica. Tako je sinoć crveni tepih obeležila slavna manekenka Nataša Poli, pojaviviši se u skandaloznom izdanju koje nije moglo da prođe nezapaženo.

Naime, ova 38-godišnjakinja izabrala je neverovatno oskudnu kreaciju, za koju je svakako trebalo i samopouzdanja i odvažnosti, ali i spremnosti da vas radoznali pogledi prate čitavo veče. No, čuvena Ruskinja navikla je da bude u centru pažnje.

Nataša je uskočila u asimetričnu kreaciju od crnog, prozirnog tila ispod koje se video seksi korset-bodi koji je malo toga ostavio mašti na volju. Bodi ima toliko minijaturni donji deo, da je intimna zona ove manekenke bila  skoro potpuno ogoljena, dok ga sa zadnje strane krasi tanga koja je takođe otkrila veći deo zadnjice.

Foto: profimedia

 

Atraktivna Ruskinja znala je da će ova haljina izazvati pometnju, pa je ostatak njenog izdanja bio prilično minimalistički. Zaokružila ga je crnim, kožnim natikačama i srebrnim nakitom, te nenametljivom šminkom i niskim, zalizanim repom.

Foto: profimedia

 


Nataša je, inače, godinama bila poznata kao zakleta plavuša, ali je sada rešila da napravi zaokret u imidžu o pređe u tabor brineta.

Podsetimo, veliku pažnju na Kanskom festivalu pre neku noć privukla je i bivša Plejbojeva zečica Viktorija Silvsted koja se takođe pojavila u provokativnom izdanju, pogledajte OVDE.  

 Obasjala Kan! Demi Mur godine ne mogu ništa - mnogi joj zameraju da zbog jedne stvari izgleda neuredno, a ona pokazala da je najlepša (FOTO)

Moda i lepota

Holivudska zvezda Demi Mur (61) izdominirala je svojim izgledom na Kanskom festivalu!

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE