Radio BalkanFox

Skinula se Didi J

VRELA FOTKA IZ KREVETA PATOSIRALA MUŠKI ROD: Ovo telo može da DIRA samo muž DIJANE JANKOVIĆ (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica Dijana Rokvić Janković, poznatija kao Didi J svakim novim potezom intrigira javnost, a sada je objavila fotografije u nikad izazovnijem izdanju i to ni manje, ni više nego iz kreveta.

Naime, ova ekstravagantna pevačica inače voli da se igra sa modom i među pevačicima važi za jednu od bolje obučenih dama. Međutim, izgleda da i Dijani dosade krpice, haljine, pa je odlučila da ih se reši.

Didi je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz kreveta, a na sebi je imala izazovni korset i tanga gaćice, koje su izazvale veliku pažnju njenih milionskih sledbenika na pomenutoj društvenoj mreži.

– „Vrela kao pakao“, „Koliko je zgodna, toliko da boli“, „Goriš devojko, a majka si, svaka čast, za primer svim ženama“ – bili su samo neki od komentara ispod fotografije koju je objavila Didi na Instagramu.

Podsetimo, tokom leta došlo je do velikog pomirenja voditeljek Jovane Jeremić i Didi, budući da nisu bile u dobrim odnosima u prethodnom periodu. Naime, kako je došlo do nesporazuma, Jovana je odlučila da da drugu šansu Jankovićki, što je i uradila, pa su provele divno vreme na pevačicinoj jahti u Crnoj Gori.

Jovana Jeremić, didi j
foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

ESPRESO TWITTER: Angellina

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE