Radio BalkanFox

„Sledeći put kad budeš ILEGALNO PRELAZILA DRINU…“ Ermina Pašović urnisala Sanju Stanković!

Nakon što je zadrugarka Sanja Grujić u ranim jutarnjim časovima na imanju u Šimanovcima otkrila da je njen emotivni partner Marko Stefanović navodno bio intiman sa nekadašnjom zadrugarkom Erminom Pašović, oglasila se i ona sama.

Ermina Pašović i Sanja Grujić (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Screenshot TV Pink) • Zoran Ilić, screenshot TV Pink / Ringier

– Što se tiče dokoleničarke sa viršlama umesto usta, njena priča i zaljubljivanja me ne zanimaju, posebno kad glumi Maju Marinković u udaranju dečka koji je bio kod mene u spotu. Bolje joj je nek se brine kako se družila sa M. Kemez, a oprc… joj Boru Santanu – počela je izlaganje besno Ermina.

– Ili nek se pripazi da je ne uhvate sledeći put kad bude ilegalno prelazila Drinu i išla na posao na kojem nije izdavala fiskalne račune, jer donja gospođa nema kilometražu, niti naplatu putarine. Nek se pobrine za svoj izgled, jer joj ni d… nije neko, videli smo kad joj je sevnulo dok je oralno zadovoljavala Filipa Cara prošle godine.

Ermina Pašović (Foto: Screenshot TV Pink)
Ermina Pašović (Foto: Screenshot TV Pink)

– I nek ne deli moral jer je ušla kao zauzeta, a sad joj dečko ima zeta, nek se pokrije ustima onim i nek ćuti – zaključila je Pašovićeva.

Podsetimo, Marko je porekao da je bio intiman sa pevačicom, ističući da su sarađivali samo poslovno na snimanju njenog spota.

Sanja Grujić i Marko Stefanović (Foto: Screenshot TV Pink)
Sanja Grujić i Marko Stefanović (Foto: Screenshot TV Pink)

Zbog čega je, sa druge strane, Erminina poslednja vizuelna transformacija izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

(Pink)
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE