Radio BalkanFox

"SNAJPERI SA SVIH STRANA": Sloba Radanović se oglasio povodom strašne situacije na Kosovu

Foto: Youtube Printscreen/Srbija Danas/vikipedija

Veliku podršku pruža.

U današnjim sukobima u Zvečanu između pripadnika KFOR-a i srpskog naroda ima povređenih Srba, među kojima je i izveštač Tanjuga.

Kako javlja Kosovo online, u sukobima je ranjeno najmanje dvoje Srba, od čega jedan mladić teže i to iz vatrenog oružja.

Sloba Radanović je jedan od retkih javnih ličnosti koji se svakodnevno oglašava i pruža podršku srpskom narodu na KiM, budući da mu tamo žive brojni prijatelji.

On se sada oglasio na svom Instagramu i otkrio nove detalje.

Sloba Radanović

Foto: Srbija Danas

- Snajperi sa svih strana - napisao je Sloba na Instagramu, gde je između ostalog dodao i da je ispaljeno preko 30 šok bombi, da je počelo tako što su krenuli da biju narod koji je mirno sedeo, a onda istakao i je narod uzvratio golim rukama.

Zadruga 6

Foto :Instagram Printscreen/slobaradanovic

Podsetimo, više stotina Srba okupljeno je ispred opštinskih zgrada na severu Kosova i traže povlačenje kosovske policije i novoizabranih gradonačelnika Albanaca, Srbi na lokalnim izborima nisu učestvovali i odbijaju da prihvate albanske predstavnike na vlasti u opštinama gde Srbi čine više od 95 odsto stanovništva, javlja Kosovo-online.com. Pripadnici italijanskog dela Kfora se nalaze na ulazu u Bošnjačku mahalu, gde su se rasporedili od ranih jutarnjih sati. Prisutno je nekoliko džipova i kamiona sa više od 100 vojnika.
Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE