Radio BalkanFox

Sofia Vergara o razvodu: ‘Bilo je teško. Novi početak? Ne znam postoji li to uopće u 50-ima…’

Kolumbijska glumica Sofia Vergara (51) za magazin People je progovorila o prethodnoj godini, koju joj je obilježio razvod od kolege Joea Manganiella (46). 

– Imala sam vrlo zanimljivu godinu. Ne želim reći lošu ili nešto slično, ali je bila vrlo zanimljiva i vrlo teška. Ove godine sam se razvela, štrajk koji je dugo trajao, vidjela sam svoje prijatelje kako se muče… Neki su morali ispisati svoju djecu iz škole ili su imali problema s hipotekama, tako da je ovo bila čudna, čudna godina – rekla je glumica. 

Foto: Instagram/Sofia Vergara

Glumica je naglasila da joj 2023. i nije bila tako loša. Ipak, nada se da će sljedeća biti još bolja. 

– Mislim da stvari napokon sjedaju na svoje mjesto, mislim da će sve biti u redu i uzbuđena sam za sljedeću godinu – poručila je Sofia. 

Sofia Vergara is all smiles while on a dinner date with doctor Justin Saliman at the same restaurant Kim Kardashian was having her birthday dinner in Beverly Hills, CA.

Foto: Profimedia

Sofiju ćemo uskoro gledati u ulozi Griselde, šefice kartela u istoimenoj seriji. Na turneju kreće već početkom siječnja. 

First look at Sofia Vergara as Colombian drug lord Griselda Blanco for the upcoming Netflix TV miniseries "Griselda."

Foto: PLANET PHOTOS

Na pitanje hoće li 2024. biti novi početak za nju se našalila: ‘Nadam se, ali ne znam postoje li novi počeci kada imaš 51 godinu’. 

Prisjetimo se, glumica je već nekoliko puta ‘uhvaćena’ u izlasku s misterioznim kalifornijskim kirurgom Justinom Salimanom

*EXCLUSIVE* Sofia Vergara and new boyfriend Justin Saliman head out for a romantic dinner date in Santa Monica!

Foto: PEMA

– Ona uživa u životu. Djeluje pozitivno i kao da ima puno energije. Sofia je dobro podnijela razvod. To nije bila laka odluka, ali sada joj ide odlično – otkrio je izvor blizak glumici ranije.

Foto: Instagram
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE