Radio BalkanFox

"ŠTA ĆETE VI KOJE JE STVORIO RIJALITI?" Nakon saopštenja Mitrovića o kraju "Zadruge", oglasila se i ona!

Jedan detalj na pobedniku pete sezone ukazivao na završetak!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je tražio od direktora „Pink“ TV Željka Mitrovića da se ukine rijaliti „Zadruga“.

Čelnik ružičaste televizije usvojio je ovaj predlog, te se tim povodom oglasio na društvenoj mreži Tviter.

Željko-Mitrović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program „Zadruga“. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa „Pinka“ i mog ličnog interesa!

Bivša rijaliti takmičarka i astro tumač, Vesna Rivas odmah se oglasila kada je objavljeno saopštenje za javnost. Poznata dama je istakla da su sva njena pređašnja proročanstva ukazivala na kraj poznatog TV formata, a na svom Instagramu je ispisala sledeće:

Vesna Rivas

Vesna Rivas

Foto: Srbija Danas

- Sa Dejanom Dragojevićem je trebalo da se stavi tačka. On je trebao da bude poslednji pobednik u nekom rijalitiju, koji je na manipulaciju došao do iste, pobede. Platio je skupu cenu, pustili ste ga, okačio je onaj sat oko vrata, kao poslednji ludak koji je slikom poslao u stvari pravu poruku - iscurilo vreme za ovakve kao što sam ja. Međutim, karma je ipak rešila da završi igru kada ona hoće. I, krenula je sezona 6. U datumu 996--6, katastrofa zagarantovana. E, moji vi, koje je stvorio rijaliti, šta ćete sada raditi i hoćete li sada i po "Pinku" pljuvati kao što ste po "Hepiju" i "Velikom bratu"? - zaključuje Vesna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE