Radio BalkanFox

Šta da radite ako su vam farmerke preuske?

Dešava se da kupimo ili pak da dobijemo na poklon farmerke koje su nam za broj ili više brojeva manje. Ima rešenja za to, kaže Tiktokerka koja je na popularnoj društvenoj mreži otkrila trik koji joj je rekla njena baka. Metoda je prilično neobična.

“Razgovarala sam sa bakom, a ona me pitala: “Da li se već istuširala u njima?”. Pomislila sam: “Šta?! Ne, nisam se istuširala u farmerkama. Otkud to?”. Rekla mi je: “Veruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše na vazduhu i nemoj ih stavljati u sušilicu”, rekla je Tiktokerka.

farmerke
foto: Profimedia

Napomenula je da je uradila to i da su joj ujutru farmerke savršeno pritajale. Kao da su krojene po njenoj meri. Ipak, treba voditi računa da ne budete dugo u mokroj odeći, jer to može izazvati određene probleme sa zdravljem.

Trik je većinu iznenadio, dok drugi, oni sa iskustvom, kažu da su znali ovu caku: “To je odavno poznata stvar, imam 75 godina i to sam u dvadesetim stalno radila sa farmerkama koje su mi bile male”, piše The Mirror.

(Kurir.rs/Blic žena)

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE