Radio BalkanFox

Šta muškarac mora da ima da bi zaveo Kim Kardašijan?

Kim Kardašijan mnoge je iznenadila pošto je tokom premijere najnovije sezone „Kardašijanovih“ pokazala da u telefonu ima spisak svega što njen muškarac iz snova mora da ima. Isti je na sav glas pročitala u razgovoru s drugaricama i, s vremena na vreme, saradnicama Olivijom Pirson, Natali Halkro i Trejsi Romulus.

Javnosti je tako otkrila i jednu od svojih najvećih tajni – da joj je osmeh muškarca izuzetno važan i da što je lepši, to ona „brže gubi razum“ i izvesna osoba postaje joj značajno privlačnija.

Kim Kardašijan, Profimedia

 

– Pod jedan, štiti me. Dva, bori se za mene. Pod tri, dobra higijena, mada… To se podrazumeva, to ću sad da izbrišem – počela je Kim da čita, dok su je prijateljice pomno slušale.

– Miran, nema problema s roditeljima, strpljiv, podržava me, iskreno se raduje sa mnom i zbog mene, uspešan. I ima dobre zube – kazala je, pa se i sama nasmejala.

– (Dobri) Zubi me baš onako uzbuđuju. Što su više pravi (ravni), to sam ja uzbuđenija. Šalim se… U stvari, ne šalim se – dodala je u pozitivnom tonu.

Tu se, međutim, nije i zaustavila.

Idealan muškarac Kim Kardašijan bi trebalo lepo da se slaže s njenim prijateljima i članovima porodice, a takođe, traži i nekoga na koga na koga bi njena deca mogla da se ugledaju, posebno dečaci.

Podsetimo, čuvena starleta ima četvoro dece s bivšim suprugom Kanjeom Vestom – ćerke Čikago i Nort, te sinove Psalma i Sejnta. S namerom da se našali na svoj račun, na kraju ovog dela šoua kazala je kako bi „volela da bude s nekim ko neće sa sobom nositi neke velike probleme, jer joj je i njenih dosta“.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE