Radio BalkanFox

Stan Miloša Bikovića biće prava oaza ljubavi

Stan Miloša Bikovića biće prava oaza ljubavi za njihovu malu, tročlanu porodicu

Miloš Biković i njegova dugogodišnja devojka Ivana Malić čekaju prvo dete, a vest o trudnoći krili su od javnosti duže vreme… Vrhunski glumac pre nekoliko dana sa javnošću je podelio radosne vesti putem Instagrama:

– Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora – započeo je glumac, te dodao:

– Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati – zaključio je Biković.

Stan Miloša Bikovića

ATA images

Inače, Biković godinama radi u Rusiji, pa je često na realciji Beograd-Moskva, a kada dođe u prestonicu živi na Dorćolu, gde je sa dolaskom Ivane momački stan, postao prava oaza ljubavi i mira.

Naime, kako smo mogli da vidimo na društvenim mrežama, gde se potkrade po koja fotografija iz njegovog kutka Biković u svom domu ima mali kamin oko koga su na zidovima okačene ikone i stare fotografije, dok u celom prostoru preovladavaju svetli tonovi.

Stan Miloša Bikovića

 

Interesantno je da se glumac opredelio za ogromne prozore i vrata koja se protežu od poda do plafona, tako da njihovom domu svetlost nikako ne manjka. Da li će par ostati sa bebom u njemu ili će se odlučiti da porodično gnezdo zasnuju na drugom mestu ostaje nam da vidimo.

Stan Miloša Bikovića

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images
Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE