Radio BalkanFox

Stand-up komičaru su otkazali nastup u Kavani u Splitu: ‘Nije mu se svidio video o Tuđmanu’, Ivica Lazaneo

Zvali su me dole iz Kavane, govore: ‘Zva je intendant, moraš otkazat nastup’, rekao je Ivica Lazaneo, stand-up komičar s Brača. Umjesto da u ponedjeljak nastupi u Kazališnoj Kavani splitskog HNK, show se zbog odluke intendanta prebacio u baru u Splitu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Intendant je, tvrdi komičar, izjavio da je Lazaneo konkurencija repertoaru HNK u Splitu. 

– Ja znan svoju publiku, mislin da nitko od vas nije ima dilemu: balet ili Lazaneo? Možda netko tko očekuje da san u tajicama, al’ to je teško – govorio je Ivica na nastupu. Istaknuo je da mu konkurencija godi, ali i da on nije konkurencija glumcima. 

Foto: Screenshot/

– Ne mogu ja bit’ konkurencija profesionalnim glumcima zato što ja pišen svoje tekstove… – rekao je Lazaneo, a publika se glasno nasmijala. ‘Ne, ne, više je razloga, zašto ja nisan konkurencija HNK. Za početak, niko u kazalištu nije sidija u loži i gleda neku dramu i reka: ‘Znaš što bi mi sad silo? Piva i cheeseburger!’, nastavio je komičar nasmijavati okupljene. 

Na kraju je dodao da ga ne čudi to što nije mogao nastupati u Kavani splitskog HNK jer je vidio Šestanovu sliku (op.a., Srećko Šestan, intendant HNK u Splitu). 

Foto: Screenshot/

– Ima obrise lica klasičnog hrvatskog načelnika. Eto, tako bi ga opisa. I onda ako moran baš biti kurba, a bit ću, ja mislin da je razlog zašto nisan doli zato što je vidija moj video o Tuđmanu. Mislin da ga je to najviše taklo. ‘Neće ovo, neće ovo doli!’ – zaključio je Ivica. 

U ponedjeljak se publika smijala na njegov račun jer je izvodio show ‘Šta ti misliš sa svojim životom?’, njegov prvi one man show sastavljen od najboljeg materijala iz više od pet godina aktivnog bavljenja stand-up komedijom.

Najčitaniji članci
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE