Radio BalkanFox

Stiže 118 novih emotikona! A jedan su svi čekali (FOTO)

Ljubitelje emotikona obradovaće vest da uskoro stiže čak 118 novih emodžija (emoji), a među njima je i jedan koji se dugo čekao.

Naime, Emojipedia je na X-u objavila vest da je Unicode Consortium zvanično potvrdio Emoji 15.1, što znači da bi novi emotikoni trebalo da stignu na sve digitalne uređaje u sledećih godinu dana.

Serija od 118 novih emodžija uključuje šest potpuno novih koncepata, četiri nove rodno neutralne porodične kombinacije emodžija i 108 novih verzija za šest postojećih emodžija osoba koje pokazuju smer.

Šest potpuno novih emodži koncepata uključuju horizontalno i vertikalno odmahivanje glavom, feniksa, smeđu pečurku, polomljen lonac i dugo iščekivani emoji limete.

 

 

Naime, do sada se koristio emodži limuna i zelenog kvadratića kako bi se izrazio ovaj emotikon. A ako se pitate zašto je toliko važan emotikon limete, evo odgovora.

Šta predstavlja emodži limete?

Osim onog očiglednog, emodži limete predstavlja svežinu ili sklonost ka citrusnoj hrani i pićima. Osim toga, ovo je popularan simbol kojim se označava neobavezno druženje, bilo na privatnim zabavama ili noćnom izlasku, a takođe izražava i osećaj ljubomore. Eto, sad znate.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs


WhatsApp uskoro dobija neočekivani redizajn (FOTO)

Hi-Tech

Poznata aplikacija za dopisivanje dobiće nekoliko odvažnih promena u korisničkom interfejsu.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE