Radio BalkanFox

Suzana Mančić o slavi i tradiciji

DANAS JE BITAN DAN ZA SUZANU MANČIĆ: Evo gde je ODLUČILA da ode, ovo je malo ko zna o njoj

Suzana Mančić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Mančić važila je za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije. Međutim, ona se sada pohvalila i time kakva je domaćica.

Mančićeva je postavila fotografiju na svom instagram profilu i čestiala svim pravoslavnim vernicima koji danas obeležavaju danas Svetog Aranđela, koju ujedno i njena porodica obeležava.

Svima koji slave Sv. Aranđela, mojoj porodici, familiji i prijateljima želim da u radosti i dobrom zdravlju preseku kolač, posluže žito i dom ispune verom i ljubavlju.Neka nam je srećna Slava, napisala je Suzana na svom instagram profilu.

Iz priloženog možemo videti da voditeljka izuzetno poštuje običaje pa je svoj slavski kolač i žito odnela u crkvu, kako bi ispoštovala pravolavni običaj povodom Aranđelovdana.

Voditeljka izuzetno poštuje običaje pa je svoj slavski kolač i žito odnela u crkvu
Voditeljka izuzetno poštuje običaje pa je svoj slavski kolač i žito odnela u crkvufoto: prentscreen/instagram/suzanamancicofficial

Mančićeva je jednom prilikom otkrila zbog čega je više puta menjala slavu.

Sveti Arhangel Mihailo, to je moja slava. Sveti Đurđić, to je bila slava moje majke i mog muža, slavila sam je nekih osam godina. I onda sam rekla:vidiš kako žene gube identitet kada se razvedu, izgubiš prezime i slavu”.Onda sam rešila da uzmem tatinu slavu. Međutim, Sveti Jovan je slava crkve u kojoj sam bila jedan od donatora, to je crkva na Centralnom groblju gde počivaju moj otac i majka. U znak zahvalnosti dobila sam plaketu i ikonu – objasnila je Suzana jednom prilikom.

Podsetimo, Suzana i njen suprug su u braku već pet godina, a njihova ljubavna priča počela je pre više od dve decenije.

Njih dvoje su se zakleli na večnu ljubav u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj.Odlučili su da jedno drugom daju dosta slobode, pa su veoma često razdvojeni i daljina im ne predstavlja problem.

Bonus video:


08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE