Radio BalkanFox

Svedočenje Milene Radulović na suđenju Miki Aleksiću

Evo šta je Milena Radulović ispričala na današnjem suđenju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danas je u Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, a ispitana je bila glumica Milena Radulović.

 

Ona se na suđenju pojavila u pratnji novog dečka, poznatog muzičara i reditelja, a da joj pruže podršku došle su i kolege Milan Marić i Vanja Dujović.

 

Iako je suđenje bilo prekinuto u jednom trenutku zbog ponašanja advokata optuženog Zorana Jakovljevića, u nastavku svedočenja pred sudom, glumica je da je bila “silovana i seksualno zlostavljana u školi glume”, preneo je Kurir.

Kada mi se prvi put dogodilo, mislila sam da je poljubac njegov test, možda da li sam dovoljno jaka. Potom se dogodilo penetriranje prstima u moje telo, bila sam uplašena i šokirana. To je bio osećaj izdaje od čoveka kome sam verovala, prema kome sam osećala poštovanje i strahopoštovanje. Izgubila sam samopouzdanje, mislila sam da me kažnjavao, osećala sam se prljavo – ispričala je Milena i dodala:

 

–  A onda su se desile pretnje, da će ako progovorim uticati sta će moji prijatelji da misle o meni i da ću se ogaditi tadašnjem partneru. A kada sam se prvi put usprotivila, bukvalno me je udarao i tukao pred celom grupom – 

 

Kako je navela u svedočenju, više puta je poželela da mu kaže da prestane. 

 

– Želela sam više puta da mu kažem. Želela sam više puta dok se ne događaju te radnje, postojali su časovi kada nije bilo napada da mu kažem da me pusti na miru, da mi kaže zašto to radi- rekla je glumica na današnjem ročištu.

Milena Radulović, Ognjen Janković
foto: Antonio Ahel/ATA


Strahovala sam da izađem iz mreže u koju me je uvukao. Imala sam suicidne misli, mislila sam da posle svega što mi je uradio moj život više ne vredi – ispričala je glumica i dodala:

 

– Plašila sam se Mike Aleksića. Iz odnosa punog poverenja, taj čovek me je povredio kao niko nikada u životu. On je uživao u bolu, u plakanju, nisam znala na šta je taj čovek sposoban. Pretukao me je pred svima pod izgovorom vežbe-

 

Glumica je na ročištu opisala i trenutak kada je shvatila da mora javno da istupi.

 

Kada su me pozvale Tara Đuričić i Marija Đikić i ispričale svoju priču, tada sam odlučila da sam spremna da o svemu progovorim. Decembra, pre podnošenja prijave, rekla sam da ne mogu da ćutim i da se osećam krivo što ništa dosad nisam uradila. Tada sam imala želju da ne počne drugo polugodište u školi jer sam znala da Mika ima grupu od pet, šest devojaka. Znala sam da je radnje radio u kasnijem periodu, u drugom polugodištu. Bila sam sigurna da će tri od šest devojaka da pretrpe neki vidi uznemiravanja – 

 

BONUS VIDEO

 

MALO KO ZNA DA JE MILENA RADULOVIĆ NJENA UNUKA! Nada Obrić otkrila NEPOZNATE DETALJE glumičinog odrastanja i ODNOSA sa roditeljima

 

 

 
Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE