Radio BalkanFox

Svi detalji vezani za drugi porođaj Anđelke Prpić

Anđelka Prpić drugi put se ostvarila u ulozi majke – sa izabranikom Markom Ž. je dobila ćerku i dala joj ime Čarna, koje je, inače, ona nosila u seriji „Žene sa Dedinja”.

Dok svi bruje o njenom drugom porođaju, te tome kako je ime devojčice, Čarna, u prenesenom značenju „ona koja očarava”, „koja opčinjava”, „ona koja je čarobna”… Prema tvrdnjama „Kurira” Anđelka se porodila još pre 10 dana, pa je mudro ćutala na tu temu navodno sa željom da izbegne medije, a isto je zamolila i ljude iz svoje okoline da učine.

Glumica se, prema daljim napisima, porodila tačno 20. maja i dobila svoje drugo dete. Marku je Čarna prvo.

Anđelka s novim izabranikom Markom, ATAImages/Marija Mlađen

 

Iz prethodnog braka, Prpićka ima sina Jakšu koji je sada, napominje se i te kako srećan što više nije jedinac. Akonto čitave ove priče, međutim, Anđelka je ostala dosledna sebi, rekavši za pomenute medije samo:

– Hvala vam na lepim rečima, ali ne želim da dajem izjave.

Čarna

Uzimajući u obzir koliko je Anđelku uloga Čarne promenila, u stvari i ne čudi što joj je baš ovo ime ostalo toliko drago da svoju devojčicu sada nazove tako.

– Zato što sam tada sebi potvrdila da je profesija za koju sam se školovala ipak ona prava za mene. Zato što sam na pravi način upoznala značenje reči set, reditelj, direktor fotografije i sve ostale postulate ozbiljnog snimanja. A i zato što sam dobijanjem te uloge dobila i tri divne osobe za prave prijatelje – kazala je ona svojevremeno, a prenose sada pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE