Radio BalkanFox

Taki se hvata za glavu zbog Maje i Bukilića

Ulaskom Maje Marinković u “Elitu” definitivno je narušen odnos Teodore Balzak i Nikole Bukilića, koji su raskinuli emotivnu vezu. Bukilić se, u međuvremenu, preorjentisao na Marinkovićevu, od koje se ne razdvaja, a ni ona ne krije da joj je kršni Crnogorac lep, zgodan i zanimljiv, te da je podseća na bivšeg dečka Filipa Cara.

Mnogi prognoziraju da će uskoro stupiti u vezu koja ima sve izglede da bude jedna od najturbuletnijih do sada, sa čim je saglasan i Taki Marinković, Majin otac.

Nikola Bukilić
foto: Printscreen/YouTube

– Au… To ne valja! On je, dečko, malo patrijarhalno vaspitan, a videli smo kako je ova mala Teodora Balzak prošla sa njim. Videmo sam na nekoj žurki da joj je branio nešto da obuče, cepa haljine… A moja Maja, od 30 džakova ima 27 u kom su samo minići, tu bi bilo problema! Ja nemam para da kupujem šalvare i dimije (smeh) – počinje priču Taki.

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

– Kada bi njih dvoje ušli u vezu, mislim da bi Veliki šef morao da zida novo imanje! Bukilić je patrijarhalan, konzervativan, iz takve je sredine gde nisu minići… Ili je on tako odgajan, ne prati modu. Ili toliko ljubomoran… Zgodan je, istetoviran, vidim, ali ima neku falinku, ljubomoru u sebi – smatra Majin otac.

Kurir. rs/Pink

Bonus video:00:27

Maja Marinković ide u Elitu i nosu pun kombi stvari


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE