Radio BalkanFox

Taktike zavođenja koje su potpuni promašaj

Kada se upoznaju sa nekim i otpočnu vezu, žene, logično, žele da ostave što bolji utisak. Međutim, određene stvari koje umeju da rade zapravo samo imaju kontra efekat.

Neke od tih stvari bi mogle da odbiju vaše potencijalne partnere i one sa kojim ste nedavno počeli da se viđate.

Trudite se previše

Nemojte preterivati sa dvosmislenim izjavama poput one da volite dobar hot-dog ili da zavodnički ispijate piće dok mu u isto vreme namigujete. U nekim slučajevima namigivanje izgleda isforsirano.

Ne pokušavajte da ga zadirkujete pričajući kao porno zvezda, jer je seksi i zabavno je samo ono što je spontano.

Uništavate spontanost

Muškarci cene kada nedeljama tajno pravite plan kako da ih raspametite u krevetu, ali sve pada u vodu ako se striktno držite strastvenog plana i ne dopuštate odstupanja.

Profimedia

 

Ako vam zagori večera i počnete da se ljubite već na kauču, opustite se. Možda to neće biti noć kakvu ste očekivali, ali čim dobije „glavno jelo“, biće zadovoljan, a noć savršena.

Želite odmah da eksperimentišete u seksu

Obuzeće ga panika ako mu odjednom ponudite kondom sa nekim ukusom ili neku seksi igračkicu. Pa uz to izvadite lisice sa krznom i neki omiljeni dodatak.

Moguće da vaša zbirka sadrži neke zgodne aparatiće koje on nikada nije imao prilike da vidi i misli će mu skrenuti u drugom smeru. Počeće da se pita da li vam je on uopšte potreban uz svu tu „mehanizaciju“.

Profimedia

 

Ponizili ste ga u javnosti

Ako ste vrcavi u blizini vama stranih ljudi, to je nekim momcima isto kao i da pred drugima jedno drugo zovete slatkim nadimcima, samo vama znanim ili kao da ste celom svetu otkrili kako je redovno pratio šou Opre Vinfri.

Pazite kako se ponašate i šta pričate u javnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE